Familie fotoshoot: aandacht voor het gezin

De belangrijkste momenten van je familie of gezin leg je graag vast, zodat je ze op latere momenten kunt herbeleven en herinneren. Zo maak je foto’s thuis tijdens partijtjes, feesten en intieme momenten. Alleen ben jij dan degene die niet op de foto staat! Een fotoshoot is een van de manieren om deze momenten vast te leggen én er zelf onderdeel van te zijn. Je geniet extra, omdat je samen met je gezinsleden in de spotlight mag staan. Alle aandacht is even gericht op jullie gezin!

Familie fotoshoot als gezinsuitje

Natuurlijk leg je met een fotoshoot bijzondere momenten van jullie leven vast. De shoot zelf is ook echt leuk om mee te maken! Jullie komen bij mij, Eefje, in de fotostudio in Eindhoven, waar jullie vervolgens in de spotlight mogen staan. Even geen dagelijkse huishoudelijke klussen, even geen televisie of telefoon, maar echte aandacht voor elkaar. Ik richt mijn lichten en lens op jullie en daar mogen jullie volop van genieten!

Familie fotoshoot DoorEefje

In mijn professionele fotostudio in Eindhoven ontvang ik jou en je gezin graag voor een shoot. Samen kijken we naar jullie wensen en hoe ik deze kan verwezenlijken. De kindjes stel ik op het gemak door ze te laten wennen aan de omgeving, de lampen en de camera. Ze mogen zelfs even de fotograaf zijn. Kijk in mijn portfolio voor voorbeelden van gezinsfoto’s. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met me op via de contact pagina!